23. – 25. april 2021: Hagehelg

Med kurs og vårdugnad på Jonatunet

Ledes av bonde og arkitekt Vidar-Rune Synnevåg og permakulturist og samfunnsviter Kristian Flo

Vårjevndøgn er allerede passert og forberedelsene i hagen er i full gang. Drivhuset er ryddet, vasket  og  klargjort for såing og planter. Store deler av grønnsakshagen er duk- og jord-dekket slik at ugresset holdes borte. De første frøene er sådd inne og poteter er lagt til lysgroing. Kort sagt planlegging av dyrkingssesongen 2021 er startet.

Helgen 23. til 25. april blir det hagedugnad på Hardangerakademiet, nordisk senter for fred, utvikling og miljø. Vi inviterer til en praktisk helg med visning av ulike dyrkningsmetoder innen økologi og permakultur.  Det blir frø- og plantedeling.

Deltakerne på samlingen betaler bare for måltider.

Hoveddagen blir lørdag. De som vil, kan komme fredag og overnatte til søndag.

Påmelding innen 15. april i skjemaet under: