Velkommen til Jonatunet

Last ned digital brosjyre for leie av Jonatunet

Velkommen til Jonatunet i Jondal!

Midt i Hardanger, med fantastisk beliggenhet i nasjonalparklandsbyen Jondal, mellom Folgefonna og Hardangerfjorden, har Jonatunet den beste beliggenheten sommer som vinter! Den vesle bygda med 1100 innbyggere fremstår som inkluderende og vennlig. Samtidig finner du alt du trenger og du opplever at her er det god plass til alle!

Aktiviteter for alle!

I gangavstand fra Jonatunet ligger Jondal sentrum med butikker og kafeer, Vikafjøra badestrand med garderober og badstu, permanente grillmuligheter og volleyballbane, en rekke korte og lengre merkede løyper i skog og fjell, fotballbane,liten klatrevegg, treningsmuligheter og bibliotek, på den 1,5 km lange Fredsstien er utplassert treningsapparater. Jonatunet disponerer kirkebåt, en såkalt 10-æring og kanoer for turer på Hardangerfjorden, alternativt vil kanotur på brevann eller fiske i fjorden være aktuelle aktiviteter.
2 minutters gange fra Jonatunet finner du ny svømmehall med terapibasseng og sviktstup. fotballbane med kunstgress, klatrevegg og treningsrom. Alle de 26 soverommene har hyggelig, enkel standard med felles baderom og toaletter i alle etasjer,  i tillegg til spisesal, flere oppholdsrom og stor hage/park for hygge, lek og ballspill. 

Fantastisk beliggenhet

Jonatunet er en vakker, fredet trebygning fra 1934, har flere undervisningsrom, felles oppholdsrom, garderobefasiliteter, matsal og flere kjøkken. Jonatunet har eget, vigslet kapell, bibliotek, treningsapparater, bordtennisbord og urtehage. Her opplever du mangfoldet også en liten bygd kan tilby! Nærheten til naturen i Jondal gjør det enkelt å fylle dagen med en rekke aktiviteter rett utenfor døren, eller spennende utflukter i Hardanger.

Folgefonna Sommerskisenter, som har åpent ca. 1.mai til ca. 15. september (avhengig av snømengden på breen) tilbyr slalåm, langrenn og brevandring. Fred, bærekraftig utvikling og miljø er viktig for at kloden skal bli et bedre sted for kommende generasjoner. På Jonatunet opplever nærhet til naturen, inspirerende ro og hvile og tryggheten Jondal nasjonalparklandsby byr på!

 

Ta kontakt for et skreddersydd pristilbud til ditt besøk: 

E-post: post@hardangerakademiet.no
mobil: +47 48 01 22 12