Leie Jonatunet

Last ned digital brosjyre for leie av Jonatunet

Jonatunet er Hardangerakademiets bygg i Jondal. Det er omgitt av en vakker park med utsikt over Hardangerfjorden og en halv time fra isbreen Folgefonna. Når huset ikke er fylt med kurs og arrangementer, er det mulig å leie rom til grupper eller familier.

Med opptil 60 sengeplasser i enkelt og flermansrom, konferansesal og øvingsrom med piano, bibliotek, storkjøkken og spisesal, tilbyr Jonatunet et optimalt reisemål for korte eller lengre opphold. Et rimelig alternativ for ungdomsgrupper med mulighet for selvforpleining.

1.5 timer med buss fra Bergen ligger Nasjonalparklandsbyen Jondal. Idyllisk plassert i naturskjønne omgivelser. Med et rikt utvalg aktiviteter. Besøk Folgefonna sommarskisenter, eller oppdag spor etter 9000 år gamle bosettinger i Herand. Vil dere nyte dagen i nærheten, finnes det en flott offentlig badeplass med sandvolleyball og badstu.

I sentrum av Jondal, i gangavstand fra ferge og kollektivtrafikk finner du Jonatunet. Det tidligere tuberkulosesanatoriet er nå ombygget til et innbydende kurs og konferansesenter med moderne fasiliteter. Omkranset av en nydelig park med fugledam, grønnsakshage, utendørs treningsapparater og bordtennis. Badeplassen er 5 minutters gange unna, og turmuligheter er det flere av rett utenfor døren.

Ta kontakt for et skreddersydd pristilbud til ditt besøk: 

post@hardangerakademiet.no
mobil 983 06 447